Manteniment integral

Manteniment integral

Manteniment integral

A Aler Control realitzem serveis de manteniment integral per a comunitats de propietaris i oficines. Oferim interessants paquets mensuals per poder adaptar-nos a la mida i necessitats de cada comunitat i oficina. Contacta amb nosaltres per a sol·licitar un pressupost personalitzat. Estem a Granollers i Sabadell.

Neteja

Som experts en serveis de neteges i manteniments en comunitats de veïns. Realitzem neteges de portals, escales, vidres, zones comunes, etc.

Lampisteria

Si tens problemes amb qualsevol instal·lació al teu habitatge et podem ajudar, des de instal·lacions elèctriques fins fontaneria.

Pintura

Realitzem servei de pintura tant per a particulars com per a empreses o comunitats de propietaris. Demana pressupost sense compromís per al servei de pintura.

Petites reformes

A Aler Control oferim el servei de petites reformes com Fontaneria, electricitat, pintura, canvi de bombetes, arranjament d'endolls ...

Desembussos

Si tens problemes relacionats amb la fontaneria, no dubtis a trucar-nos. En Aler Control tenim un servei de desembussos 24 hores 7 dies a la setmana.

Aire condicionat

Els nostres professionals s'encarregaran de fer una instal·lació adequada, a més si té problemes teu aparell i no saps com solucionar-també pots consultar-nos.

Aler Control Services SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Aler Control Services SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.