Desinfecció COVID

Desinfecció COVID

Desinfecció COVID

Des d'Aler Control oferim un nou servei de desinfecció mitjançant ozó, pel qual aconseguirem eliminar qualsevol tipus de bacteri, fong, virus, àcars, gèrmens o olors.

Podem aplicar el producte en qualsevol tipus de lloc, des de cases particulars passant per vehicles particulars i industrials fins oficines o comunitats de veïns. A més l'eficàcia d'aquest producte és immillorable ja que no resulta perjudicial per a nosaltres ni per a cap tipus de producte com pot ser aliments o peces de vestir. Tots els nostres productes estan recomanats i aprovats pel Ministeri de Sanitat.

També ens encarreguem de les tasques de micropulverització i polvoritzat per realitzar el procés complet de desinfecció de la zona.

Aquest sistema consisteix en una polvorització de micro-gotes que en 5-10 minuts desinfecten l'espai en el qual s'apliqui, en molt poc temps l'espai estarà desinfectat i podràs accedir-hi. Utilitzem líquids i productes no perjudicials per a la salut, garantits i aprovats per el Ministeri de Sanitat.

Aquest sistema té un 99,9% d'efectivitat, elimina tots els bacteris i virus presents en l'ambient.

Els nostres professionals s'encarregaran de realitzar un correcte desinfecció perquè cap zona quedi sense cobrir i d'aquesta manera puguis dur a terme la teva activitat amb major seguretat tant per a tu com per a la família o clients.

Portem a terme el nostre treball en tot tipus d'espais com empreses, locals comercials, comerços, botigues, gimnasos, etc.

Demana més informació, estarem encantats d'oferir-te pressupost sense compromís. A més donem preus sense cap tipus de competència.

Altres serveis

Oferim altres serveis de forma puntual per a empreses i particulars. Contacta amb nosaltres per a més informació.

Controladors d'Accessos

Recepcionistes

Guardes

Consergeria

Serralleria

Pintura

Lampisteria

Petites reformes

Desembussos

Instal·lació i manteniment d'aire condicionat

Neteges de Final d'Obra

Neteges Mecanitzades de pàrquings i Grans Superfícies

Truca'ns: 657 268 243 – 657 278 399
24 hores / 7 dies a la setmana
Pressupost gratis

Aler Control Services SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Aler Control Services SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.